Kerrasta kuntoon!

Valtuutettu JCB-huolto Tampereella

Tuo JCB-koneet pätevän merkkihuollon hoidettaviksi

Me Traktori- ja Konehuolto Oy:ssä tunnemme tarkasti JCB-koneiden perusominaisuudet sekä erityispiirteet. Olemme valtuutettu JCB-huolto Tampereella yli 40 vuoden kokemuksella, ja vuosien aikana keräämämme tietotaidon ansiosta pystymme huoltamaan ja korjaamaan JCB-maanrakennuskoneet huolellisesti ja silti nopeasti. Kuten kaikissa huolto- ja korjauspalveluissamme, myös JCB:n kohdalla katsomme aina kokonaiskuvaa huoltaen koko koneen kerralla kuntoon. Mikäli havaitsemme mittavaa korjaustarvetta joka ei mene perushuollon piiriin, neuvottelemme kanssasi aina ennen mitään toimenpiteitä. Näin lasku ei koskaan pääse yllättämään.

Korjaamme ja huollamme JCB:ltä esimerkiksi:

  • minikaivurit
  • midikaivurit
  • tela- ja pyöräalustaiset kaivinkoneet
  • pyöräkuormaajat
  • kurottajat
  • muut kuormaus-, nosto-, sijoitus- ja siirtokoneet

Huollamme myös Lännen- ja Lundberg-monitoimikoneet sekä lisälaitteet.

Meiltä myös alkuperäiset JCB-varaosat ja tarvikevaraosat

Koska olemme JCB-merkkihuolto, saat meiltä myös alkuperäiset JCB-varaosat. Alkuperäisosilla varmistetaan koneen takuun voimassaolo sekä tietysti optimaalinen toiminta, kun osat ovat koneen kanssa samaa sarjaa. Soita ja kysy, löytyisivätkö tarvitsemasi varaosat valikoimistamme tai tule käymään paikan päälle. Autamme sinua löytämään tarvitsemasi helposti ja nopeasti; mikäli osaa ei löydy, voimme tilata sen. Tervetuloa!

JCB-koneet

JCB on yksi maailman johtavia maanrakennus- ja maatalouskonevalmistajia. Joseph Cyril Bamfordin vuonna 1945 Iso-Britanniassa perustaman yrityksen tuotantoon kuuluvat niin maanrakennuskoneet, maatalouskoneet kuin muutkin työkoneet ja laitteet erilaisiin tarkoituksiin. JCB-koneet ovat erinomainen valinta Suomen vaihtelevaan ilmastoon; laadukkaat ja turvalliset koneet toimivat luotettavasti kaikissa olosuhteissa.

Olisiko huolto tai korjaus ajankohtainen? Ota yhteyttä » Tästä valmistajan sivuille »