Kerrasta kuntoon!

Lännen-huolto & Lundberg-huolto Tampereelta

Huolettomat huoltopalvelut – nämä koneet me tunnemme

Kun etsit luotettavaa konehuoltoa Pirkanmaalla, Traktori- ja Konehuolto Oy:n  ammattilaiset ovat valmiina auttamaan. Lännen infrarakentamisen ja kunnossapidon monitoimikoneet sekä Lundbergin kiinteistöhuollon monitoimikoneet ovat meille erittäin tuttuja. Olemmekin Lännen-huolto- sekä Lundberg-huoltopiste, joten voit luottaa siihen, että koneesi huoltaa varmasti pätevä ammattilainen. Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun; huollamme koneet kerralla kuntoon ja huomioimme mahdolliset korjaustarpeet myös virallisen huolto-ohjelman ulkopuolelta. Konehuollon parissa olemme toimineet jo yli neljän vuosikymmenen ajan toimipisteessämme Tampereen Sarankulmassa sekä Pirkanmaan seudulla kiertäen.

Huolto ja korjaus näihin Lännen- ja Lundberg -koneisiin:

  • Lännen monitoimikoneet; 8600i, 8600ie, 8600ie Premium, 8800i, Multimate 
  • Lundbergin monitoimikoneet; 4140/4210, 5240, 6240, 7240, 824 

Huollamme myös JCB-koneet sekä lisälaitteet.

Kysy myös laadukkaita alkuperäis- ja tarvikevaraosia!

Kauttamme voit hankkia sekä alkuperäiset Lännen-varaosat että Lundberg-varaosat. Laadukkaat merkkiosat on suunniteltu sopimaan täydellisesti kyseisen merkin koneisiin ja ne kestävät käytössä pitkään. Koska olemme Lundberg- ja Lännen-huoltoliike, meiltä löytyy aina ammattitaitoista, varaosat tarkasti tuntevaa henkilökuntaa auttamaan sinua varaosaostoksilla. Tervetuloa!

Lännen- ja Lundberg-koneet

Lännen on kotimainen konevalmistaja, joka valmistaa suomalaiset koneet suomalaisiin tarpeisiin. Lännen-monitoimikoneet ovat muunneltavuudessaan lyömättömiä; yhdellä koneella voi tehdä monen koneen työt. Kaivuu-, kuormaus-, nosto- ja kuljetusosilla voit räätälöidä Lännen-konettasi loputtomasti.

Lundberg on pohjoismainen konevalmistaja, joka on erikoistunut monitoimikoneisiin, jotka on suunniteltu erityisesti taajamien ja terminaalien huoltoon, kunnossapitoon ja ympäristönhoitoon. Lundberg-koneella kaikki kiinteistöhuollon työt sujuvat tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa ympäristöissä.

Olisiko huolto tai korjaus ajankohtainen? Ota yhteyttä » Tästä valmistajan sivuille »